Retræte Kontemplativ bøn og stillevandring ved Maureen Hanley på Møn

Maureen Hanley fra New York afholder for 3. gang en retræte i Danmark. Hun har praktiseret centrerende bøn i 30 år. Hun er uddannet indenfor Contemplative Outreach i USA og har afsluttet “Contemplative Living Class” og det 2-årige “Wisdom School” kursus af Cynthia Bourgeault. Maureen Hanley har siden 2004 været lærer i Centering Prayer. Hun har desuden deltaget i
adskillige retræter med Thomas Keating.


Maureen er mild og skarp, arbejder på trods af hendes høje alder - 80 år - med kriminelle i det mest bevogtet fængsel i New York. Som hun fortæller, når de spørger hende "Hvorfor vil sådan en sød lille hvid kvinde bruge sin tid på os" og hun svarer "I want to talk to the core of goodness in you".
Det bliver 3 intensive dage med undervisning og praksis. Undervisningen fokuserer på centrerende bøn, velkomstbønnen og en bønspraksis, der styrker vores evne til at skelne - vores dømmekraft.
Det er en praksis hvori indgå moduler fra Cynthia Bourgeault’s Visdom School. Et par timer om dagen går vi med praksis ude i naturen ved Møns klint.

Retræten finder sted 11-13 oktober 2019 Camønogaarden, Stubberup Havevej 2, 4791 Borre på Møn

Læs mere her