Næste gudstjeneste

Gudstjeneste

oktober
søndag
14
Gudstjenesterne følger i grundtræk den almindelige folkekirkelige gudstjeneste, men søger at forenkle og fordybe de enkelte led.
Forud for gudstjenesten har vi et samvær i Sognehuset, der har karakter af beredelse til gudstjenesten. Med nogle enkle meditative øvelser og meditativ bibellæsni…
18:00

Gudstjenester

 

Vi holder gudstjeneste i følgende kirker:

Skanderup kirke - Brovst kirke - Nr. Aaby kirke


Se planlagte gudstjenester i kalenderen

Vil du have en mail med påmindelse om at en gudstjeneste nærmer sig, så kan du tilmelde dig vores beskedservice, og vil du modtage en mail i begyndelsen af ugen inden gudstjenestetidspunktet. Tilmeld dig her!

  • Skanderborg

Vi holder gudstjeneste i Skanderup Kirke, Skanderborg cirka hver anden måned. Tidspunktet er søndag aften kl. 18.00-20.30.

Gudstjenesterne følger i grundtræk den almindelige folkekirkelige gudstjeneste, men søger at forenkle og fordybe de enkelte led.

Forud for gudstjenesten har vi et samvær i Sognehuset, der har karakter af beredelse til gudstjenesten. Med nogle enkle meditative øvelser og meditativ bibellæsning opretter vi det flow af opmærksomhed, der skal bære gudstjenesten.

Vi søger at gøre mere præcise erfaring med den betydning som beredelsen til gudstjeneste har, og på den måde har hele arrangementet en nysgerrig og undersøgende karakter.

 

 
  • Brovst

Grundelementerne i aftengudstjenesterne er fordybelse, stilhed, beredelse, meditativ bibellæsning, bøn, brød og vin, spiritualitet, fællesskab, opmærksomhed, forenkling, krop og ånd, inderlighed, nærvær og velsignelse, uddyber initiativtageren.

Tidspunktet er søndag aften fra kl. 18.00 til ca. 21.00, og gudstjenesterne følger i grundtræk den almindelige folkekirkelige gudstjeneste, men søger at forenkle og fordybe de enkelte led.

− Forud for gudstjenesten har vi et samvær i Sognehuset, der har karakter af beredelse til gudstjenesten. Med nogle enkle meditative øvelser og meditativ bibellæsning opretter vi det flow af opmærksomhed, der skal bære gudstjenesten. Vi søger at gøre mere præcise erfaringer med den betydning, som beredelsen til gudstjeneste har, og på den måde har hele arrangementet en nysgerrig og undersøgende karakter.

 
  • Gl. Åby 

(Foto: Marie Brun Jensen)