Nyhedsbrev nr. 36

Udskriv
Bemærk: du kan ikke besvare denne mail. Skriv i stedet til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
-

Nutidig Kristen Spiritualitet
 

Nyhedsbrev nr.
 

Kære Gæst

Dette nyhedsbrev giver en orientering om særlige arrangementer som netop er blevet planlagt.

Følg gerne med i foreningens aktiviteter på kalenderen på vores hjemmeside

Du kan også følge foreningens Facebook-gruppe ved at klikke her og tilmelde dig som følger.
På foreningens vegne
Bent Jul


Dødsprocessen, Søndag 24. marts 13.30-16.00, Center for Sind og Krop, Frederiksgade 74A,
Århus C, v/ Kirsten Mandøe

Ideen til denne eftermiddag er at se på, hvordan man i kristen sammenhæng kanforhold e sig, så døden ikke bliver for angstprovokerende hverken i en livskrise eller i en terminal situation.
Vi vil begynde med en kort introduktion til kristendommens forståelse af døden illustreret ved enkelte billeder. Herefter vil Kirsten Mandøe lede os igennem en meditation. Vi slutter med fordybende samtaler om, hvordan vi som moderne mennesker kan forholde os til den uundgåelige død.
Udprint vedlagte opslag til dine venner eller se en nærmere beskrivelse her

At Danse Mysteriet - Kollektiv fordybelse i kreativ dans, Torsdag 11. april 18.30 - 21.30, Center for Sind og Krop, Frederiksgade 74A, Århus C, v/ Ina Eskildsen og Morten Pedersen

Vi skal kollektivt i en cirkel fordybe os i en myte, der relaterer til påsken. Denne form for dans er en subtil og dog kraftfuld praksis, som lader os træde ind i et rum af kropsligt nærvær og åbne opmærksomheden mod sanselighed og bevægelse.
Vi kan herigennem forbinde mørke og lyse sider i os selv; forbinde os som menneske med fællesskabet og forbinde dette fællesskab med myten. Uden denne forbundethed kan vi ikke omfavne eksistensens paradokser.
Udprint vedlagte opslag til dine venner eller se en nærmere beskrivelse her


Kropslig fordybelse med spirituelt sigte, Torsda . maj 14.00-16.00, Center for Sind og Krop,Frederiksgade 74A, Århus C,
v/ Lars V. Andersen

Mange har savnet kroppen mere inddraget i kirke og den kristne praksis. Denne eftermiddag er tænkt som et bidrag til måder, hvorpå vi via kroppen kan arbejde os hen imod et større nærvær – for så at sige “at flytte ind i eget hus”. Ved at foretage kropslige slip og samtidigt at åbne for en større kropsbevidsthed inviteres til en forening med vores guddommelige natur.
Har du lyst til at være med til at tage et lille skridt i udforskningen af kroppen som vej til sjælelig frigørelse, er du velkommen.
Udprint vedlagte opslag til dine venner eller se en nærmere beskrivelse her


Dejlig er jorden - udflugt til Himmelbjerget, Lørdag 1. juni kl. 10.30-16.00,
v/ Bent Jul og Lars V. Andersen

For første gang i foreningens historie arrangeres en udflugt. Vi vil skabe et blidt samvær i gode venlige rammer med fornemmelse af krop, himmel og jord. Ideen er at kombinere naturen og vor praksis med venligt samvær. Vi vil begynde med kropsarbejde og en meditativ vandring. Undervejs spiser vi vores medbragte frokost. Vi vil inddrage naturen og vil bl.a. sidde meditativt på Himmelbjerget.
Kropsarbejdet vil foregå under instruktion. De meditative muligheder vil ligeledes blive beskrevet.
Udflugten har fået overskriften ”Dejlig er jorden” ud fra en vision om, at en bedre verden bl.a. skabes gennem hjertelighed, empati og venlighed. Vi har valgt Himmelbjerget, fordi det er et godt sted at fornemme skaberværket, som vi alle er en del af. Her kan man let lade bevidstheden om kroppen, sanserne og sindet udvide sig. Jord og himmel ligger foran os – globalisering i hjerte og hjerne er en mulighed.
En nærmere beskrivelse kan ses her
                                                                
Twitter Facebook Google+ Udskriv
Vil du ikke have flere nyhedsbreve fra os? Klik her for at afmelde
Ønsker du at få oplyst, hvilke oplysninger vi har om dig, så send en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Vedhæftninger
atdansemysteriet.pdf
d__dsprocessen.pdf
kropsligfordybelse.pdf
hjemmeside_opslag_dejlig_er_jorden_tekst.pdf
atdansemysteriet.pdf
d__dsprocessen.pdf
kropsligfordybelse.pdf
hjemmeside_opslag_dejlig_er_jorden_tekst.pdf